Corona update

Corona update

Praktijk

Gezien de huidige lage besmettingcijfers passen we ook in de praktijk zaken aan. Maar aangezien er op de praktijk kwetsbare mensen komen en er niet altijd afstand gehouden kan worden vragen wij u wel goed aan basis regels te houden:

Kom niet te vroeg. Kom zo mogelijk alleen naar de afspraak. Een mondkapje dragen is verplicht indien u geen afstand kan houden of als u luchtwegklachten heeft. Desinfecteer uw handen bij binnenkomst. Houd afstand in de wachtkamer en spreekkamer. Niet meer dan 7 personen in de wachtkamer.

Kom niet als u klachten heeft van verkoudheid, niezen, hoesten, keelpijn, moeilijk ademen, koorts of reuk/smaakverlies . Bel met de assistente. Zij zal in overleg met de huisarts uw afspraak via telefoon plannen of op een speciaal luchtwegspreekuur. Met deze klachten is nog altijd het dringende advies om een Coronatest te doen bij de GGD.

U kunt altijd bellen voor overleg. Niet urgente vragen kunt u via de e-consult optie aan ons insturen of anders via de email insturen.

Informatie

Wilt u meer informatie over Corona kijk dan op https://www.thuisarts.nl/corona  of https://www.rivm.nl/coronavirus-covid-19 .

Vaccinatie

Voor informatie over het coronavaccin is dit een illustratief filmpje

Testen

Ook al gaat het beter er circuleert nog steeds corona en er blijft een risico op andere varianten. Dus laat u zonodig testen, ook bij milde klachten. Maak een afspraak via coronatest.nl. Of bel 0800-1202. Op de huisartsenpraktijk worden geen coronatesten afgenomen.

 

 Call Now Button
Translate »