Corona update

Corona update

Praktijk

Wij laten ook veel maatregelen los, maar willen kwetsbare mensen wel de ruimte geven om zich veilig te voelen om te komen. Dus houden wij erin:

Kom niet te vroeg.  Desinfecteer uw handen bij binnenkomst. Houdt afstand in de wachtkamer en spreekkamer. Niet meer dan 7 personen in de wachtkamer.

Kom niet als u klachten heeft van verkoudheid, niezen, hoesten, keelpijn, moeilijk ademen, koorts of reuk/smaakverlies . Bel met de assistente. De huisarts kan dan nog voorzorgsmaatregelen nemen. Doe een zelftest bij deze klachten en zo nodig een test bij de GGD.

U kunt altijd bellen voor overleg. Niet urgente vragen kunt u bij voorkeur via een e-consult aan ons insturen (www.MijnGezondheid.net) of anders via de email.

Informatie

Wilt u meer informatie over Corona kijk dan op https://www.thuisarts.nl/corona  of https://www.rivm.nl/coronavirus-covid-19 . Ook is er een quarantaine check die u kunt invullen om te beoordelen of u en/of uw gezin zich aan een quarantaine moeten houden

Vaccinatie

Wij hebben als huisartsen geen beschikbaarheid van boostervaccins. Deze worden alleen via de GGD gegeven.

Voor informatie over het coronavaccin is dit een illustratief filmpje

Bewijzen

Wij kunnen geen Coronabewijzen aanmaken voor reizen naar het buitenland. Dit geldt voor vaccinatiebewijzen als herstelbewijzen. Ook kunnen wij een booster die gezet is in het buitenland niet voor u registreren. Voor al deze zaken moet u zich richten tot de GGD. Alle instructies kunt u vinden op de voorlichtingspagina’s van de website van de Rijksoverheid.

 Translate »
Call Now Button