Corona update

Corona update

Praktijk

Op de praktijk zijn maatregelen getroffen om uw bezoek aan het spreekuur veilig te maken. U kunt altijd bellen voor overleg. Niet urgente vragen kunt u mailen.

Kom niet als u klachten heeft van verkoudheid, niezen, hoesten, keelpijn, moeilijk ademen, koorts of reuk/smaakverlies . Bel met de assistente. Zij zal in overleg met de huisarts uw afspraak via telefoon plannen of op een speciaal luchtwegspreekuur.

Kom niet te vroeg. Kom zo mogelijk alleen naar de afspraak. Een mondkapje dragen is verplicht. Desinfecteer uw handen na binnenkomst. Houd afstand in de spreekkamer. Niet meer dan 7 personen in de wachtkamer.

De balie is gesloten. Urine voor onderzoek kunt u achterlaten op het tafeltje. Zorg dat naam en geboortedatum op het potje staan. Voor vragen aan de assistente moet u bellen of mailen. Verwijsbrieven, formulieren e.d. kunnen gemaild of per post opgestuurd worden.

 

Informatie

Wilt u meer informatie over Corona kijk dan op https://www.thuisarts.nl/corona  of https://www.rivm.nl/coronavirus-covid-19 .

Testen

Laat u zonodig testen, ook bij milde klachten. Maak een afspraak via coronatest.nl. Of bel 0800-1202. Op de huisartsenpraktijk worden geen coronatesten afgenomen.Call Now Button
Translate »