Medewerkers

els luderhoff

Ik werk sinds 2001 in deze huisartsenpraktijk. Het is een voorrecht om in zo’n mooie omgeving met aardige mensen en fijne collega’s een boeiend en uitdagend vak als huisarts te mogen uitoefenen. Wij proberen met ons team laagdrempelig goede zorg en service te leveren en ik vind het belangrijk dat iemand zich in de praktijk gehoord en geholpen voelt. Mijn werkdagen zijn maandag, dinsdag en donderdag.
BIG-registratienummer: 19045826101

Mevr. E.C. Luderhoff

Huisarts
Wouter Blokhuis 600

Ik ben huisarts sinds 1998 en werk sinds 2000 met veel plezier in deze praktijk. Ik ben aanwezig op maandag (voor spoedgevallen), dinsdag, woensdag, donderdagochtend en vrijdag.

BIG nummer: 89041503701

Dhr. W.M.D. Blokhuis

Huisarts
monique stam 600

Ik ben huisarts sinds 1994. Vanaf 1996 werk ik in Kortenhoef, en heb het hier erg naar mijn zin. Na een aantal veranderingen in onze organisatie maak ik nu deel uit van een vaste maatschap met mijn 3 collega-huisartsen.

Mijn werkdagen zijn maandag, woensdag, donderdag en vrijdag.

BIG nummer: 19024054201

Mevr. M.H.M. Stam

Huisarts
marije soeters 600

Ik ben huisarts sinds 2010. In 2013 ben ik als waarnemer op de praktijk komen werken en sinds 2018 ben ik toegetreden tot het huisartsenteam. Kleine chirurgie vind ik erg leuk, dus u kunt ook terecht bij mij voor het verwijderen van oa kleine huidafwijkingen. Ik werk maandag, dinsdagochtend, donderdag (om de week) en vrijdag.

BIG-registratienummer: 59064585101

Mevr. M.E. Soeters

Huisarts
Lidian Tak 600600

Dokter Lidian Tak zal dit jaar elke donderdag werken op de praktijk. Misschien herkent u haar, want een aantal jaar geleden liep zij haar huisartsstage bij ons. Zij is nu werkzaam als huisarts bij verschillende praktijken in de regio en op de huisartsenpost. Op de Hoflaan werkt zij vast op de woensdag en donderdag.

Mevr. L. Tak

Huisarts

Mevr. L. Beijer

Huisarts in opleiding
vera keller 600

Ik ben getrouwd, heb twee volwassen zonen en werk sinds 2007 met veel enthousiasme bij de Hoflaan. Naast het werk als assistente, heb ik ook een eigen spreekuur waarin ik mensen begeleid bij Stoppen met Roken. Ik heb hiervoor een speciale opleiding gevolgd en ik sta vermeld in het Kwaliteitsregister Stoppen met Roken. Ik vind het iedere keer inspirerend dat patiënten mede door mijn begeleiding het stoppen met roken als goed haalbaar ervaren.

Vera Keller-Arroo

Doktersassistente
Yvonne Boeijink2021  600600

Ik ben sinds 2000 werkzaam in deze praktijk. Ik ben aanwezig op maandag, dinsdag en woensdag.
Het leuke van mijn werk is de afwisseling van de werkzaamheden.
We doen zelfstandig veel taken in onze behandelkamer waar we persoonlijk contact met de patienten hebben.
Ik ben ook opgeleid om uitstrijkjes voor het bevolkingsonderzoek te maken.

Yvonne Boeijink

Doktersassistente
fleur vd kuinder 600

Mijn naam is Fleur, ik werk hier sinds 2013 als doktersassistente. Ik ben aanwezig op maandag, dinsdag en donderdag. U zult mij vooral achter de balie aan de telefoon zien, maar ook doe ik spreekuur voor het uitspuiten van de oren, geven van injecties en tapen van enkels.

Fleur van de Kuinder

Doktersassistente
Bo Jansen

Ik ben Bo Jansen. Ik kom uit Baarn, waar ik woon met mijn gezin. Ik werk inmiddels een paar jaar als assistente op de praktijk. Daarnaast ben ik POH-somatiek. Ik kunt mij dus aan de balie, maar ook op een spreekuur treffen.

Bo Jansen

Doktersassistente
Marleen Marinus 600

Sinds 1992 ben ik als doktersassistente met plezier verbonden aan de praktijk. Ik zal vanaf 2023 niet meer achter de balie te zien zijn, maar zet nog wel mijn werk als POH-ouderenzorg voort.

Marleen Marinus

Doktersassistente
Danielle le Duc 600

Ik werk 3 dagen in de praktijk Huisartsen Hoflaan. Sinds 2003 ben ik werkzaam als doktersassistente en ik ben ook lang werkzaam geweest als praktijkondersteuner. Met deze laatste functie ben ik nu gestopt om andere taken in de praktijk te doen. Met veel plezier blijf ik mijn assistentenwerk doen aan de telefoon en de balie, wat elke dag weer anders is.

Daniëlle le Duc-Schut

Doktersassistente
christien. de kok 600

Ik ben begonnen als verpleegkundige in het ziekenhuis. Sinds 2009 werk ik met veel plezier in deze praktijk als praktijkondersteuner. De prettige werksfeer spreekt me aan. Het directe contact met patiënten, dicht bij de thuissituatie, vind ik telkens weer boeiend. Ik zorg voor de controles en behandeling van o.a patiënten met astma en COPD, suikerziekte en verhoogde bloeddruk. Ik ben getrouwd en moeder van 3 volwassen kinderen.

Christien de Kok

POH Somatiek
monique vd heijning 600

Ik ben Monique. Ik woon in Hilversum, samen met mijn man en twee zoontjes. In 2018 heb ik mij omgeschoold tot praktijkondersteuner somatiek. Sinds 2019 werk ik met veel plezier in deze praktijk op de dinsdag, woensdag en vrijdag.

Monique van de Heijning

POH Somatiek
Judith Koopman

Sinds 2013 werk ik met plezier in deze huisartsenpraktijk als poh-ggz. Dit is sinds enkele jaren een nieuwe functie bij de huisarts, waarin aandacht is voor klachten en problemen op somatisch, psychisch en sociaal gebied. Het geeft mij veel voldoening om samen met huisarts en patiënt, klachten en problemen aan te pakken, op korte termijn en dicht bij huis. Ik ben aanwezig op dinsdag en donderdag.

Judith Koopman

POH GGZ
Nicole Siemelink 600600

Sinds 2023 werk ik op de Hoflaan als POH_GGZ. U kunt bij mij terecht voor ondersteuning. Ik ben aanwezig op woensdag.

Nicole Siemelink

POH GGZ
Via ons patientenportaal kunt u gemakkelijk en snel een E-consult sturen.
Translate »
Call Now Button