Medewerkers

els luderhoff

Ik ben huisarts sinds 1999 en werk sinds 2001 met veel enthousiasme in deze huisartsenpraktijk in deze mooie omgeving. Ik ben aanwezig op maandag, dinsdag en donderdag. Naast het werk in de praktijk doe ik soms ook dienst op de huisartsenpost in Blaricum.

BIG-registratienummer: 19045826101

Mevr. E.C. Luderhoff

Huisarts
Wouter Blokhuis 600

Ik ben huisarts sinds 1998 en werk sinds 2000 met veel plezier in deze praktijk. Ik ben aanwezig op maandag (voor spoedgevallen), dinsdag, woensdag, donderdagochtend en vrijdag.

BIG nummer: 89041503701

Dhr. W.M.D. Blokhuis

Huisarts
monique stam 600

Ik ben huisarts sinds 1994. Vanaf 1996 werk ik in Kortenhoef, en heb het hier erg naar mijn zin. Na een aantal veranderingen in onze organisatie maak ik nu deel uit van een vaste maatschap met mijn 3 collega-huisartsen.

Mijn werkdagen zijn maandag, woensdag, donderdag en vrijdag.

BIG nummer: 19024054201

Mevr. M.H.M. Stam

Huisarts
marije soeters 600

Ik ben huisarts sinds 2010. In 2013 ben ik als waarnemer op de praktijk komen werken en sinds 2018 ben ik toegetreden tot het huisartsenteam. Kleine chirurgie vind ik erg leuk, dus u kunt ook terecht bij mij voor het verwijderen van oa kleine huidafwijkingen. Ik werk maandag, dinsdagochtend, donderdag en vrijdag.

BIG-registratienummer: 59064585101

Mevr. M.E. Soeters

Huisarts
tom stemerdink 600600

Al een aantal jaren begeleiden wij een huisarts in opleiding. Per 1 maart 2020 zal drs. Tom Stemerdink op maandag, woensdag en vrijdag onder supervisie van ons leren en werken in de praktijk. Wij vinden het belangrijk om een bijdrage te leveren aan een nieuwe generatie huisartsen en onze kennis over te dragen. Daarnaast is het ook voor ons leerzaam en interessant om van de jongere generatie te leren.

Tom Stemerdink

Huisarts in opleiding
vera keller 600

Mijn naam is Vera Keller-Arroo, ik woon al bijna dertig jaar in Ankeveen, ben getrouwd, heb twee volwassen zonen en werk sinds 2007 met veel enthousiasme en plezier bij de praktijk Huisartsen Hoflaan. Naast mijn balie en assistentewerkzaamheden, heb ik ook een eigen spreekuur ( wisselend op dinsdag en woensdag) waarin ik mensen begeleid bij Stoppen met Roken. Ik heb hiervoor een speciale opleiding gevolgd en volg de nodige nascholingen, ook sta ik vermeld in het Kwaliteitsregister Stoppen met Roken. Ik vind het iedere keer inspirerend dat patiënten mede door mijn begeleiding het stoppen met roken als goed haalbaar ervaren. In mijn vrije tijd maak ik graag lange wandelingen met mijn hond Skip in deze prachtige omgeving en doe aan yoga. Ik ben werkzaam op de praktijk op dinsdag, woensdag en vrijdagochtend.

Vera Keller-Arroo

Doktersassistente
yvonne boeijink 600

Ik ben sinds 2000 werkzaam in deze praktijk. Voor die tijd werkte ik in een gezondheidscentrum in Almere. Het leuke van mijn werk is de afwisseling van de werkzaamheden. We doen zelfstandig veel taken in onze behandelkamer waar we veel persoonlijk contact met de patienten hebben.

Yvonne Boeijink

Doktersassistente
fleur vd kuinder 600

Ik ben Fleur van de Kuinder, en werk sinds 2013 hier op de praktijk.

Ik werk op dinsdag, donderdag en vrijdag, meest van de tijd zit aan de telefoon maar ook doe ik handelingen zoals oren uitspuiten en injecties geven.

Ik heb het erg naar mijn zin hier op de praktijk en hoop hier nog jaren werkzaam te zijn!

Fleur van de Kuinder

Doktersassistente
foto coming soon

Ik ben Bo Jansen. Ik kom uit Baarn, waar ik woon met mijn gezin. Hiervoor was ik werkzaam als apothekersassistente in een apotheek in Bussum. Ik wilde graag een nieuwe uitdaging. Deze heb ik gevonden in de opleiding tot doktersassistente. Nu ben ik met veel plezier werkzaam als stagiaire hier in de praktijk.
U kunt mij treffen op de maandag, donderdag en vrijdag.

Bo Jansen

Doktersassistente
Marleen Marinus 600

Sinds 1992 ben ik als doktersassistente met plezier verbonden aan de praktijk. Om mijn kennis en kunde te vergroten deed ik in 2009-2010 de opleiding tot praktijkondersteuner en in 2012 tot POH ouderenzorg. Het is prachtig om daarmee extra aandacht en zorg aan de chronisch zieke patienten te kunnen besteden. Ik ben op maandag, dinsdag en donderdag aanwezig op de praktijk.

Marleen Marinus

Doktersassistente
Danielle le Duc 600

Ik werk 3 dagen in de praktijk Huisartsen Hoflaan. Hier maak ik deel uit van een deskundig en gezellig team huisartsen, assistentes en praktijkondersteuners. Sinds 2003 ben ik werkzaam als doktersassistente en sinds 2009 ook als praktijkondersteuner. Als assistente sta ik u onder andere te woord aan de telefoon en balie, als praktijkondersteuner begeleid ik mensen met diabetes en hart- en vaatziekten, in opdracht van de huisarts. Motiverend aan mijn werk vind ik de combinatie van zorg verlenen aan patiënten en de de afwisseling in het werk. Er is geen dag hetzelfde.

Daniëlle le Duc-Schut

Doktersassistente
christien. de kok 600

Als verpleegkundige ben ik vanaf 1986 bijna dertien jaar lang werkzaam geweest op verschillende afdelingen van het Utrechtse Diakonessenhuis. Van 2007 -2008 heb ik de post Hbo-opleiding tot praktijkondersteuner gevolgd en met succes afgerond. Daarna heb ik als zodanig gewerkt in huisartsenpraktijken in Loosdrecht en Baarn.

Sinds september 2009 werk ik met veel plezier in deze praktijk als praktijkondersteuner. De prettige werksfeer spreekt me aan. Het directe contact met patiënten, dicht bij de thuissituatie, vind ik telkens weer boeiend. In onze praktijk zorg ik voor de controles en behandeling van o.a patiënten met astma en COPD, suikerziekte en verhoogde bloeddruk. Ik ben getrouwd en moeder van 3 volwassen kinderen.

Christien de Kok

POH Somatiek
monique vd heijning 600

Ik ben Monique. Ik woon in Hilversum, samen met mijn man en twee zoontjes. In 2018 heb ik mij omgeschoold tot praktijkondersteuner somatiek. Sinds 2019 werk ik met veel plezier in deze praktijk op de dinsdag, woensdag en vrijdag.

Monique van de Heijning

POH Somatiek
foto coming soon

Ik ben Cynthia Joseph en sinds juli 2017 in de praktijk werkzaam als POH-GGZ voor volwassenen en jeugd. Het is mijn passie om mensen aan te zetten tot beweging, net datgene weten aan te spreken dat aanzet tot dieper nadenken zodat oplossingen en acties uit henzelf komen. Werken als POH-GGZ in een huisartsenpraktijk betekent voor mij op een mooie laagdrempelige wijze in gesprek raken met patiënten om zo gezamenlijk met huisarts en patiënt tot een passend hulpverleningsaanbod te komen.

Mijn ervaring heb ik onder andere opgedaan in de (forensische) SGGZ en als algemeen maatschappelijk werker met diverse aandachtsgebieden zoals groepswerk, bedrijfsmaatschappelijk werk en schoolmaatschappelijk werk. Nog steeds combineer ik mijn werk in de huisartsenpraktijk met het algemeen-en schoolmaatschappelijk werk. Ik houd ervan up-to-date te blijven en zal de ervaring die ik opdoe in de verschillende functies altijd combineren en koppelen. Ik ben vanaf maart aanwezig op woensdag.

Cynthia Joseph

POH GGZ
foto coming soon

Sinds mei 2013 werk ik met plezier in deze huisartsenpraktijk als poh-ggz (praktijk ondersteuner huisarts geestelijke gezondheid zorg). Dit is sinds enkele jaren een nieuwe functie bij de huisarts, waarin aandacht is voor klachten en problemen op somatisch, psychisch en sociaal gebied. Het geeft mij veel voldoening om samen met huisarts en patiënt, klachten en problemen aan te pakken, op korte termijn en dicht bij huis. Ik ben aanwezig op dinsdag en donderdag.

Judith Koopman

POH GGZ
Via onze WebApp kunt u gemakkelijk en snel een E-consult sturen.
Call Now Button
Translate »