Medewerkers

els luderhoff

Ik werk als huisarts sinds 2001 in deze huisartsenpraktijk. Het is een voorrecht om in zo’n mooie omgeving met aardige mensen en fijne collega’s een boeiend en uitdagend vak als huisarts te mogen uitoefenen. Wij proberen met ons team laagdrempelig goede zorg en service te leveren en ik vind het belangrijk dat iemand zich in de praktijk gehoord en geholpen voelt. Mijn werkdagen zijn maandag, dinsdag en donderdag.
BIG-registratienummer: 19045826101

Mevr. E.C. Luderhoff

Huisarts
Wouter Blokhuis 600

Ik ben huisarts sinds 1998 en werk sinds 2000 met veel plezier in deze praktijk. Ik ben aanwezig op maandag (voor spoedgevallen), dinsdag, woensdag, donderdagochtend en vrijdag.

BIG nummer: 89041503701

Dhr. W.M.D. Blokhuis

Huisarts
monique stam 600

Ik ben huisarts sinds 1994. Vanaf 1996 werk ik in Kortenhoef, en heb het hier erg naar mijn zin. Na een aantal veranderingen in onze organisatie maak ik nu deel uit van een vaste maatschap met mijn 3 collega-huisartsen.

Mijn werkdagen zijn maandag, woensdag, donderdag en vrijdag.

BIG nummer: 19024054201

Mevr. M.H.M. Stam

Huisarts
marije soeters 600

Ik ben huisarts sinds 2010. In 2013 ben ik als waarnemer op de praktijk komen werken en sinds 2018 ben ik toegetreden tot het huisartsenteam. Kleine chirurgie vind ik erg leuk, dus u kunt ook terecht bij mij voor het verwijderen van oa kleine huidafwijkingen. Ik werk maandag, dinsdagochtend, donderdag en vrijdag.

BIG-registratienummer: 59064585101

Mevr. M.E. Soeters

Huisarts
Miriam 600600

Al een aantal jaren begeleiden wij een huisarts in opleiding. Per 1 maart 2021 zal drs. M. Cavalini op dinsdag, woensdag en vrijdag onder supervisie van ons leren en werken in de praktijk. Zij deed haar artsenopleiding in Groningen en zit nu in haar laatste jaar van de specialisatie tot huisarts in Utrecht. Wij vinden het belangrijk om een bijdrage te leveren aan een nieuwe generatie huisartsen en onze kennis over te dragen.

Mevr. M. Cavalini

Huisarts in opleiding
vera keller 600

Ik ben getrouwd, heb twee volwassen zonen en werk sinds 2007 met veel enthousiasme bij de Hoflaan. Naast het werk als assistente, heb ik ook een eigen spreekuur waarin ik mensen begeleid bij Stoppen met Roken. Ik heb hiervoor een speciale opleiding gevolgd en ik sta vermeld in het Kwaliteitsregister Stoppen met Roken. Ik vind het iedere keer inspirerend dat patiënten mede door mijn begeleiding het stoppen met roken als goed haalbaar ervaren.

Vera Keller-Arroo

Doktersassistente
Yvonne Boeijink2021  600600

Ik ben sinds 2000 werkzaam in deze praktijk. Ik ben aanwezig op maandag, dinsdag en woensdag.
Het leuke van mijn werk is de afwisseling van de werkzaamheden.
We doen zelfstandig veel taken in onze behandelkamer waar we persoonlijk contact met de patienten hebben.
Ik ben ook opgeleid om uitstrijkjes voor het bevolkingsonderzoek te maken.

Yvonne Boeijink

Doktersassistente
fleur vd kuinder 600

Mijn naam is Fleur, ik werk hier sinds 2013 als doktersassistente. Ik ben aanwezig op maandag, dinsdag en donderdag. U zult mij vooral achter de balie aan de telefoon zien, maar ook doe ik spreekuur voor het uitspuiten van de oren, geven van injecties en tapen van enkels.

Fleur van de Kuinder

Doktersassistente
Bo Jansen

Ik ben Bo Jansen. Ik kom uit Baarn, waar ik woon met mijn gezin. Hiervoor was ik werkzaam als apothekersassistente in een apotheek in Bussum. Ik wilde graag een nieuwe uitdaging. Deze heb ik gevonden in de opleiding tot doktersassistente. In de zomer heb ik mijn stage afgerond en blijf nu met veel plezier werken op de Hoflaan.
U kunt mij treffen op de woensdag, donderdag en vrijdag.

Bo Jansen

Doktersassistente
Marleen Marinus 600

Sinds 1992 ben ik als doktersassistente met plezier verbonden aan de praktijk. Om mijn kennis en kunde te vergroten deed ik in 2009-2010 de opleiding tot praktijkondersteuner en in 2012 tot POH ouderenzorg. Het is prachtig om daarmee extra aandacht en zorg aan de chronisch zieke patienten te kunnen besteden. Ik ben op maandag, dinsdag en donderdag aanwezig op de praktijk.

Marleen Marinus

Doktersassistente
Danielle le Duc 600

Ik werk 3 dagen in de praktijk Huisartsen Hoflaan. Sinds 2003 ben ik werkzaam als doktersassistente en sinds 2009 ook als praktijkondersteuner. Als assistente sta ik u onder andere te woord aan de telefoon en balie, als praktijkondersteuner begeleid ik mensen met diabetes en hart- en vaatziekten. Motiverend aan mijn werk vind ik de combinatie van zorg verlenen aan patiënten en de de afwisseling in het werk. Er is geen dag hetzelfde.

Daniëlle le Duc-Schut

Doktersassistente
christien. de kok 600

Ik ben begonnen als verpleegkundige in het ziekenhuis. Sinds 2009 werk ik met veel plezier in deze praktijk als praktijkondersteuner. De prettige werksfeer spreekt me aan. Het directe contact met patiënten, dicht bij de thuissituatie, vind ik telkens weer boeiend. Ik zorg voor de controles en behandeling van o.a patiënten met astma en COPD, suikerziekte en verhoogde bloeddruk. Ik ben getrouwd en moeder van 3 volwassen kinderen.

Christien de Kok

POH Somatiek
monique vd heijning 600

Ik ben Monique. Ik woon in Hilversum, samen met mijn man en twee zoontjes. In 2018 heb ik mij omgeschoold tot praktijkondersteuner somatiek. Sinds 2019 werk ik met veel plezier in deze praktijk op de dinsdag, woensdag en vrijdag.

Monique van de Heijning

POH Somatiek
Cynthia 600600

Ik werk sinds 2017 in de praktijk als POH-GGZ voor volwassenen en jeugd. Het is mijn passie om mensen aan te zetten tot beweging, net datgene weten aan te spreken dat aanzet tot dieper nadenken zodat oplossingen en acties uit henzelf komen. Werken als POH-GGZ in een huisartsenpraktijk betekent voor mij op een laagdrempelige wijze in gesprek raken met patiënten om zo tot een passend hulpverleningsaanbod te komen. Ik ben aanwezig op woensdag.

Cynthia Joseph

POH GGZ
foto coming soon

Sinds 2013 werk ik met plezier in deze huisartsenpraktijk als poh-ggz. Dit is sinds enkele jaren een nieuwe functie bij de huisarts, waarin aandacht is voor klachten en problemen op somatisch, psychisch en sociaal gebied. Het geeft mij veel voldoening om samen met huisarts en patiënt, klachten en problemen aan te pakken, op korte termijn en dicht bij huis. Ik ben aanwezig op dinsdag en donderdag.

Judith Koopman

POH GGZ
Via ons patientenportaal kunt u gemakkelijk en snel een E-consult sturen.
Call Now Button
Translate »